Subscribe to VIP

VIP

Edhe pse ishin të gjithë VIP-at, Shiko si Sinani i këndon gruas Andrrës dhe Kumanovës (VIDEO)

Edhe pse ishin të gjithë VIP-at, Shiko si Sinani i këndon gruas Andrrës dhe Kumanovës (VIDEO)

Ja si përfundoi Dasma e Andrrës dhe Sinanit

Qe kush janë 6 meshkujt që ia rrahën “zogun” Tunës! (FOTO)

Qe kush janë 6 meshkujt që ia rrahën “zogun” Tunës! (FOTO)

Këngëtarja e njohur shqiptare Altuna Sejdiu ka qenë pjesë e mediave thuajse që nga shfaqja e saj e parë në sekenë. Kjo nga që ka ditë të jetë ndryshe. Kohëve… Lexo më gjërësisht.. »

Subscribe to Dashuria

Dashuria

Subscribe to Teknologji

Teknologji

Subscribe to Interesante

Interesante

Subscribe to LifeStyle

LifeStyle